Ambachtelijke meubels voor u en uw huisdier
 

Welkom op onze website

 

Beste bezoeker, welkom op de site van Fama design.

Fama design is een jong bedrijf dat opgestart is uit de voorliefde voor dieren, klussen, werken met natuurlijke materialen, unieke meubels maken en ambacht.


Al 14 jaar vangen wij verwaarloosde katten op (  https://getacat.nl ).  Jaren lang hebben wij het, zoals veel katten personeel, moeten doen met krabpalen die eigenlijk in niemands interieur passen. Iedereen kocht ze omdat ze nodig zijn voor de katjes en het behoud van de meubels maar eigenlijk is er niemand die ze mooi of duurzaam vindt. Jaren hebben we onze opvangers geobserveerd en gekeken naar wat ze leuk vinden, wat ze nodig hebben. We hebben talloze boeken gelezen en verschillende dingen uitgeprobeerd. Alle katten-meubels zijn door onze katjes getest en goedgekeurd.  

 

Alles wat wij maken is volledig aan te passen naar uw eigen smaak, idee en interieur. Denk daarbij aan de maten, hoeveelheid zit/ligplekken, kleuren epoxy, welke soort bewerking voor het hout, faux vachtjes, kussens, welke poten onder tafel, enz.

Neem kijkje bij onze projecten om te zien wat voor leuke meubels, krabpalen en projecten wij te koop hebben of in mogelijkheid zijn om te maken. Heeft u andere wensen en ideeën neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee. 


Onze producten


  

E-mailen
Bellen